Oeps! Nieuwe vlam van André is de oorzaak van flinke ruzie met Rachel??

Anne Rose schijnt Volgens Yvonne Coldeweijer schijnt Anne Rose de oorzaak te zijn geweest tussen de ruzie van Rachel Hazes en Rossana Kluivert.

Rachel en Rosanna zouden zelfs een eigen reallife soap krijgen, maar dat liep helemaal anders. Toen ging het verhaal dat er sprake zou zijn van een zakelijk conflict.

Nino de zoon van Rossana deed namelijk het management van Rachel en had na dit conflict per direct ontslag genomen.

Volgens Yvonne blijkt de reden Anne Rose te zijn de nieuwe vlam van Hazes die sinds Nino ontslag heeft genomen de taken van hem voor Rachel heeft overgenomen.

Volgens Yvonne zit het als volgt: “Anne Rose was een vriendin van Nino Wilkes, dat is de zoon van Rossana Kluivert en dat is natuurlijk de vriendin van Rachel.”

“ André is natuurlijk opgegroeid in Vinkeveen en haar familie ook.. Ze kennen elkaar dus al heel lang, de families ook. Het is dus zo: Anne Rose heeft het baantje van Nino overgenomen.

Nino was natuurlijk altijd een soort van de manager van Rachel en deed veel administratieve dingen, afhandelingen en contracten.”

“Dit is er gebeurd: Rachel heeft dus slecht gesproken over Nino tegen Anne Rose. Anne Rose heeft dat toen tegen Nino gezegd.

Nino heeft toen direct ontslag genomen en Anne Rose heeft het baantje overgenomen van Nino. Dit is een zakelijke meid!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven