Erica Meiland reageert op commotie en legt de schuld elders neer??

Voor het eerst heeft Erica Meiland nu gereageerd op de commotie die is ontstaan vanwege de bekende uitspraken in haar biografie.

,,Ruim een maand geleden is mijn biografie uitgekomen waarin ik in het hoofdstuk ‘De boeken’ mijn visie geef op een aantal geloven en de daarmee direct verbonden positie van vrouwen, wereldwijd en ‘geschiedeniswijd’”, begint Erica haar statement. ,,Helaas zijn daaruit drie woorden door diverse media uitgelicht en opgeblazen.”

Volgens Erica is vooral dochter Maxime de dupe geworden. ,,Een resultaat hiervan is dat onze dochter Maxime door diverse bedrijven zakelijk werd geboycot.”

Erica gaf in haar biografie aan dat zij onder andere hoofdoeken niet normaal vindt en dat ze vergelijkt de vrouwen die dat dragen met pinguïns.

Shownieuws benaderde Erica nadat het boek in de schappen lag en vroeg haar dan ook of zij echt achter haar uitspraken staat.

,,Ja pinguïns zijn dat ja. Ik kan niet tegen een hoofddoek, echt niet. Dat moet er gewoon niet zijn”, zei Erica voor de camera tegen Shownieuws. ,,Er zullen echt wel mensen zijn die daar wat van vinden en dan kunnen we in discussie gaan.”

Een discussie kwam er en niet te zuinig ook. Ondanks dat het haar eigen uitspraken zijn legt Erica de schuld deels bij de media. De media zou alles groter hebben gemaakt.

,,Hierdoor is een vervormde uitspraak ontstaan die de afgelopen dagen een sneeuwbaleffect heeft veroorzaakt”, aldus Erica.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven