René le Blanc haalt uit naar collega zanger: ‘Daar kun je op wachten, doe gewoon normaal’??

René le Blanc begrijpt niet waarom sommige collega’s zo erg opscheppen. Hij vindt dat vooral Lil’ Kleine loopt te ‘pochen’ over wat hij zoal koopt. ,,En dat gaat een keer verkeerd. Daar kun je op wachten. Doe gewoon normaal.”

René loopt nu behoorlijk wat inkomsten mis doordat hij al een tijd niet kan optreden, maar hij laat weten het geld niet te missen.

,,Geld heb je nodig om te overleven, maar ik ben niet iemand die van luxe houdt of met dure klokken loopt”, vertelt hij in weekblad Weekend.

,,Ik ben ook niet iemand die zijn klok laat zien op tv, de mijne zal maximaal 400 euro kosten”, zegt René, verwijzend naar Lil’ Kleine die graag opschept over zijn dure horloge. ,,We zijn toch volwassen mensen. Althans, Lil’ niet misschien”, sneert hij.

,,Je ziet het ook weer bij de zoon van Gillis, ze lopen natuurlijk heel veel te pochen op televisie over wat ze allemaal hebben en kopen, dat gaat een keer verkeerd”, aldus de zanger, die het heeft over de over val waar Mark onlangs mee te maken kreeg.

Auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven