Collectie van Monique Westenberg geen succes: ‘Die zooi loopt voor geen meter’??

Sinds kort heeft Monique Westenberg haar eigen collectie bij de Kruidvat. Ze maakt er zelf veel reclame voor, echter lijkt het toch niet zo goed te lopen als verwacht.

Waar ze kan probeert Monique reclame te maken voor haar collectie bij de Kruidvat. Vrijwel op elke foto die te zien is op haar Instagram, draagt de blondine kleding uit haar eigen lijn.

In haar Instagram Stories is te zien dat ze items uit haar collectie gratis weggeeft aan goede doelen. Kunnen we hieruit opmaken dat het toch niet zo goed loopt?

Op de foto zijn ontzettend veel pakketjes te zien die op de grond liggen. Jet lijkt een goede daad daar deze allemaal klaar liggen om weggeven te worden.

Een medewerker van Kruidvat laat weten dat de actie anders in elkaar te zit. ,,Ik werk bij de Kruidvat. Die zooi loopt voor geen meter.

Daarom mag ze het ‘weggeven’ anders komen ze er niet vanaf”, onthult de medewerker in gesprek met showbizzkanaal RealityFbi.

Monique, die zelf de kleding wel zoveel mogelijk probeert te dragen, lijkt daarin één van de weinigen te zijn die fan is van de collectie. ,,In mijn heerlijke toffe zwarte joggingspak”, schrijft ze trots bij de foto.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven