Chantal Janzen haalt snoeihard uit naar John de Mol: weet men wel wat dat betekent???

Chantal Janzen is woedend op John de Mol en dit laat ze dan ook aan heel Nederland horen. Dat John zijn zwager Jeroen destijds niet heeft ontslagen vindt ze dan ook schandalig.

Jeroen Rietbergen heeft zich zo’n tien jaar lang behoorlijk misdragen achter de schermen bij het populaire programma The Voice of Holland.

In het programma BOOS wordt er door presentator Tim Hofman dan ook volop aandacht besteedt aan de ex- bandleider van The Voice.

In de special gaf John de Mol aan dat hij in al die tijd maar één melding heeft ontvangen over het wan gedrag van zijn zwager.

Naar verluidt zou er in 2019, volgens John, een kandidate naar een Voice-vertrouwenspersoon gestapt zijn met haar beklag over het gedrag van Jeroen.

De deelneemster kreeg appjes en een foto van zijn pielemus. John laat weten dat hij Jeroen direct naar zijn kantoor heeft laten komen nadat hij hiervan op de hoogte werd gesteld.

John zou woedend zijn geweest op zijn zwager en hem een flinke waarschuwing hebben gegeven, hij werd niet ontslagen, echter ging het wangedrag gewoon door.

Omdat John nooit eerder klachten had gekregen over Jeroen, hield hij het bij een waarschuwing. “Dan vind ik dat je daar mee volstaat om hem op dat moment te waarschuwen, van: ‘Nog één keer en dan lig je eruit.’ Ik vind dat iedereen een tweede kans verdient.”

Chantal Janzen kan zich absoluut niet vinden in de gedachtegang van John de Mol en dit uit zij dan ook op haar Instagram-account.

“Zero tolerance, weet men wel wat dat betekent? ZERO. NUL. Niemand uitgezonderd. NIEMAND. Je laat geen rotte appels zitten”, schrijft ze op Instagram.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven