Catherine Keyl misselijk van Ali B: ‘zo fantasieloos als de pest’??

Ali B wordt na de BOOS-reportage niet meer gezien als de knuffelmarokkaan, maar als een roofdier dat op zoek is naar jonge meisjes. Heel Nederland keek dan ook naar de veelbesproken Voice-documentaire van Tim Hofman.

Catherine Keyl heeft de documentaire ook gezien en laat weten wat zij er van vond. “Ik werd kotsmisselijk!”, vertelt ze in tijdschrift Weekend.

“En al die mannen zijn nog zo fantasieloos als de pest. Zo’n Ali B die keer op keer zegt: ‘Je moet het met me doen’, ‘Niemand gelooft je!’, en: ‘Ik bel een taxi voor je’ na afloop.”

Catherine vindt het bij de beesten af. “Mannen die constant te horen krijgen hoe fantastisch, geweldig en bijzonder ze zijn, gaan daar op een gegeven moment zelf in geloven, waardoor ze denken dat ze zich alles kunnen permitteren.”

“Vaak worden dit soort dingen enorm opgeblazen en dan blijkt het mee te vallen. Daar had ik op gehoopt, maar het is alleen maar erger geworden.”

Dat Jeroen mocht blijven na de waarschuwing, begrijpt ze wel. “Jeroen heeft destijds een heel duidelijke waarschuwing gekregen. Zeker als het familie is, zou je toch denken dat iemand zich aan zijn belofte houdt? Dat vond ik wel logisch.”

“Het is de man van je zus, dan mag je er toch wel van uitgaan dat het niet nog een keer gebeurt. Als je daar niet op kunt rekenen, waarop dan wel?”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven