Carrière Gordon in België definitief voorbij: ‘chagrijn bij Gordon’??

De Story brengt het nieuws naar buiten dat Gordon Maar Gordon zich flink heeft misdragen achter de schermen bij het programma K2 Zoekt K3 waar hij jurylid was.

Tevens brengen ze het nieuws naar buiten dat Gordon op dit moment ook flinke ruzie heeft met twee collega’s. Kortom het is weer raak.

Naar verluidt zou Gordon woest zijn geworden op Gert Verhulst, dit daar het programma een flop was met hele slechte kijkcijfers.

Ook zou hij flinke heibel hebben gehad met zijn mede jurylid Samantha Steenwijk, omdat hij vond dat Samantha hem niet steunde.

Een bron die achter de schermen bij het programma werkte laat het volgende weten aan de Story. “Het ging vanaf het begin af aan niet soepel.”

“In Nederland was het programma geen succes en dat zorgde voor chagrijn bij Gordon. In de studio is daarover op een gegeven moment ruzie ontstaan tussen Gert Verhulst en Gordon. Daarna is Gordon scheldend weggelopen.”

“Naar wat ik ervan heb begrepen, hoeft hij er niet op te rekenen dat hij ooit nog wordt gevraagd voor een productie waar Studio 100 bij betrokken is.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven