Buurtbewoner van Monique Westenberg klapt uit de school: ‘Wij zien dat regelmatig’

De geruchten over de breuk tussen André en Sarah gaan nog volop door, er is immers nog geen officiële bevestiging. Het schijnt dat de zanger veel te vinden is bij het huis van Monique, dit daar zijn auto er regelmatig gespot wordt.

Radio-DJ Rick Romijn doet in de ochtendshow van Radio 538 een bijzondere onthulling. ‘Die Monique woont vlak achter mij, wij fietsen daar heel vaak langs. En wij zien regelmatig daar André Hazes’ auto staan.’

Zijn collega’s geven aan dat de zanger ook gewoon bij zijn zoontje op bezoek komt, dit daar zoontje Dré natuurlijk bij de ex van de zanger woont. Toch is Rick er zeker van dat het ‘100 procent goed gaat komen’ tussen de twee. 

Volgens insiders zou Monique juichen als hij weer bij haar terugkomt, dit zodat zij dan aan de buitenwereld kan laten zien dat zij de enige, echte mevrouw Hazes is. Kortom een bewijs dat ze toch gewonnen heeft.

Vrienden van André waarschuwen de zanger om niet in de val van Monique te trappen, daar zij hem toch niet gelukkig zou kunnen maken. Hoe dank ook, de tijd zal het leren, het is afwachten en een kwestie van geduld.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven