Broer van Peter R. de Vries weigert: ‘Daar antwoord ik niet op’??

Wouter de Vries, de broer van Peter R. de Vries, kreeg in de talkshow VI Vandaag een wel héél persoonlijke vraag van René van der Gijp. Zijn antwoord was duidelijk: “Daar antwoord ik niet op.”

Vorig jaar 6 juli ging het fout met Peter R. de Vries, negen dagen later sloot hij definitief zijn ogen. Hoe die negen dagen er precies uitzagen weet niemand, alleen de familie.

René van der Gijp vroeg tijdens de uitzending een vraag aan Wouter de Vries. “Mag ik een onbescheiden vraag stellen? Is hij nog bij geweest?”

Wouter wilde daar echter geen antwoord op geven. “Daar antwoord ik niet op. Dat hebben we met de familie en het gezin besloten dat we daar naar buiten toe geen uitlatingen over doen.”

Gastheer Wilfred Genee: “Een tijdje geleden belde je mij. Je zei: ‘Ik wil wel bij jullie aan tafel willen, maar niet als de broer van Peter R. de Vries.’”

“Dat klopt”, aldus Wouter. Wilfred: “Waarom?” Wouter: “Nou, daar hebben we alles over verteld denk ik. Ik ben bij Op1 geweest, ik ben bij Humberto geweest, Royce en Kelly hebben een geweldig mooie documentaire gemaakt. De rest verwerken we gewoon als familie en als gezin. Ik ben zelf ook iemand die gewoon ook zijn werk heeft.”

Auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven