Bridget Maasland openhartig: ‘Ik ben voorgelogen’??

Bridget Maasland had vanaf eind 2019 een kortstondige relatie met Andre Hazes. Andre had kort daarvoor nog zijn toenmalige vriendin Monique ten huwelijk gevraagd.

In een podcast gaat Bridget nu Eigenlijk heeft Bridget voor het eerst helemaal los over haar relatie met Andre en het incident op Curaçao. Bridget zegt er het volgende over:

“Ik was toch wel een soort van voorgelogen dat hij vrijgezel was en vrij in het leven stond. Door hemzelf. Dat was allemaal prima, maar toen bleek gaandeweg dat het niet zo was.

Ik was niet degene die zo heel veel deelde, maar daar werd ik op afgerekend. Uiteindelijk heb ik me daar wel in mee laten slepen, absoluut.

Als hij dan weer iets deed, dan dacht ik: oh, dat kan blijkbaar. Op een gegeven moment had ik ook zijn code om dingen weg te halen. Ik dacht: waarom, hij is toch een vrij man, waarom mogen wij niet zijn wie we zijn?”

“Hij ging naar Curaçao voor een optreden en had gevraagd of ik ook langs wilde komen. Echt maar voor drie dagen ook. Met je verliefde kop doe je dat dan ook nog, drie dagen heen en weer naar Curaçao in je drukke schema.

Toen ik terugkwam bleek hij eigenlijk op het eiland ook alweer met zijn ex te zijn. Dat wist dus ook iedereen blijkbaar en ik niet. Ik zag het eigenlijk in de krant. Ja, en op social media. Dat was best wel naar.

We zijn gewoon samen teruggevlogen, er was niets aan de hand en toen zag ik dat. Dat was best wel wauw ja. Niet zo lang daarvoor was ik ten huwelijk gevraagd. Ik was ook verliefd en dacht niet meer helder na, dat is ook zeker waar.”

”Ik heb me veel te veel mee laten slepen. Ik had best wel kunnen bedenken, vanwege z’n track record, dat hij het allemaal niet zo nauw neemt. Misschien heeft hij ook niet de beste voorbeelden gehad in zijn leven.

Hij is eigenlijk nooit voor me opgekomen en heeft het allemaal zo gelaten, want dat was het beste voor hemzelf. Het is ook een bepaalde onvolwassenheid. Ik dacht: misschien moet dat nog groeien.

Maar misschien gaat het er ook nooit komen, dat kan natuurlijk ook. Ik was wel teleurgesteld dat hij je zó op een voetstuk kan zetten en daarna zó over je heen kan lopen. Dat vond ik wel moeilijk.

Sit, back and relax en dan doet de rest zijn werk wel voor je. Ik bedoel: hij heeft natuurlijk best wel wat misstappen begaan in de tijd erna, dus iedereen kon zijn mening een beetje bijstellen en dat heb ik niet hoeven doen.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven