Bridget Maasland doet boekje open over haar band met ex-schoonmoeder Rachel Hazes.??

Voor Bridget behoort haar ex André Hazes tot het verleden, echter spreekt ze zijn moeder Rachel nog wel vaak. ,,We bellen nog steeds met elkaar.”

Nog altijd krijgt de blondine veel vragen over haar veelbesproken relatie met André Hazes, iets waar ze helemaal niet op zit te wachten.

,,Ik ga het er nooit meer over hebben. Ik houd mijn relaties voortaan lekker voor mezelf”, aldus Bridget in Beau Monde. In die periode kreeg ze heel veel kritiek.

,,Ik heb het nooit zo publiekelijk willen doen, dat is eigenlijk niet my cup of tea, maar ik plaatste wel eens wat. Ik had alleen nooit gedacht dat het zo ernstig zou kunnen uitvallen als je praat over je relatie of laat zien dat je verliefd bent”, vertelt Bridget.

,,Wat dat betreft heb ik wel geleerd van alles wat er is gebeurd. Het gaat ook eigenlijk niemand iets aan.” Wel wil ze wat delen over haar band met Rachel.

,,We vinden elkaar heel leuk en lief, en ik kan onwijs met haar lachen, want ze is een ontzettend grappige vrouw” aldus Bridget Maasland.

Ook zegt Bridget nog vaak met Rachel te bellen, iets wat ze niet meer dan normaal vindt. ,,Waarom zou ik geen vriendschapsband met haar kunnen hebben? Ik weet zeker dat ik met mijn eerste schoonmoeder ook nog mega contact zou hebben als ze nog zou leven.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven