Bridget Maasland heeft ook liggen rollenbollen met deze bekende Nederlander!??

Influencer Fawrynotsawry, of te wel, Farja Farvardin was afgelopen vrijdag te gast bij de uitzending van Radio-538. Hij liet weten dat hij op een illegaal feestje was geweest waar ook Donny Roelvink aanwezig was.

Naar verluidt zou Donny foto’s van dames in Eva-kostuum hebben laten zien die op zijn telefoon staan. Dames waarmee hij het bed heeft gedeeld.

De monden van dj Barend van Deelen en sidekick Iris Enthoven vallen open als ze horen wie daar tussen staat. Eerst wagen ze een gokje, het was geen van Soelen en ook geen Cabau.

Volgens Fawrynotsawry gaat het om een presentatrice die het afgelopen jaar veel in het nieuws was na een korte relatie met André Hazes. Het gaat om de blondine Bridget Maasland.

Donny Roelvink haalde afgelopen week ook hard uit naar zijn ex. Hij schreef op Instagram ‘Als ik geen liefde van je krijg, je niet kan vertrouwen, niet gemotiveerd van je raak, niet een goed/diep gesprek met je kan voeren, geen goede energie van je krijg, blijf dan alsjeblieft bij mij uit de buurt. Je wordt bedankt’, aldus Donny.

Op Instagram lieten Donny en Janice in oktober weten dat het definitief over en uit is tussen de twee. ‘Donny en ik hebben definitief besloten om een punt te zetten achter onze relatie.

Wel wil ik erbij vertellen dat de reden van onze breuk niet is om wat jullie allemaal online gelezen hebben’, schreef Janice in het statement.

Volgens Janice is er geen ruzie en zijn ze nog wel steeds gek op elkaar. ‘Maar soms loopt het leven anders dan je verwacht. Dit is op dit moment de juiste beslissing voor ons allebei.’

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven