Deze zangeres neemt het op voor Marco Borsato! ‘Heel heftig voor hem’??

In 2002, nam de destijds 22 jarige zangeres Sita een duet op met de zanger. Nu spreekt zij zich uit over de situatie rondom de zanger ,,Ik heb geen gekke dingen met Marco meegemaakt.”

Sita en Marco brachten de single ‘Lopen Op Het Water’ uit, dit werd een nummer 1 hit. ,,Je kunt wel begrijpen dat ik er toen heel blij mee was”, vertelt Sita in Party. ,,Ik heb een heel fijne tijd gehad en het heeft mijn carrière een flinke boost gegeven.”

De zangeres heeft alleen maar goede herinneringen aan de tijd waarin ze met Marco samenwerkte. ,,Door Marco werd ik voor een ander publiek ook interessant.”

Sita wil niet niet veel kwijt over de aan gifte tegen de zanger, maar noemt deze wel ‘heel heftig’. ,,Ik vind het heel heftig voor hem wat er momenteel gebeurt, maar ik wil er verder niets over kwijt. Ik heb geen gekke dingen met Marco meegemaakt.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven