Esmee Denters doet boekje open over Marco: ‘kneep vanuit het niets’??

Heel Nederland is woest door hetgeen dat zij gehoord hebben in de BOOS-uitzending. Zangeres Esmee Denters laat nu weten ook een nare ervaring met Marco Borsato te hebben gehad.

Esmee stapte na het incident gelijk naar haar manager, maar kreeg niet de reactie die zij had verwacht. Haar manager negeerde het. ,,Hij zei stel je niet aan, zie het als een compliment.”

Na de uitzending van BOOS treden steeds meer vrouwen naar buiten met hun verhaal. De kans is groot dat er nog veel meer incidenten gemeld gaan worden.

Denters laat op haar Instagram-account weten dat ze het ‘een schande’ vindt hoe de mannelijke coaches in Nederland misbrulk hebben gemaakt van hun positie.

,,Al zeg ik eerlijk ik ben niet geheel verbaasd”, onthult ze. ,,Ik heb Marco een keer in het echt ontmoet en hij kneep vanuit het niets in mijn bil.”

Op dat moment stond ze samen met Marco op het podium na een optreden. ,,Er waren andere mensen om ons heen, maar blijkbaar was ik de enige die dit gedrag raar vond.”

Ze trok gelijk aan de bel bij haar manager, echter werd er niets mee gedaan. ,,Ik was er zo van geschrokken dat ik het aan mijn manager vertelde. Die vervolgens zei stel je niet aan, zie het als een compliment.”

Door de reactie van haar manager besloot de zangeres haar mond te houden over wat er was gebeurd. Denters laat weten dat ze het enorm dapper vindt dat kandidaten zich er nu over hebben uitgesproken.

,,Ik houd niet van cancel culture en er zijn altijd twee kanten aan een verhaal, maar hoeveel mensen moeten slacht0ffer zijn en naar voren komen voordat ze serieus worden genomen.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven