Marco Borsato begonnen aan charmeoffensief: ‘Ik heb nu geleerd waarom ik bepaalde dingen doe’??

Zoals bekend is Marco Borsato aan een charmeoffensief begonnen bij onze zuiderburen. Marco gaf een groot interview in het Vlaamse tv-programma ‘Het Huis.’ In dit programma zit Marco 24 uur samen in een huis met de interviewer.

Marco had het vooral over zijn zware leven en over hoe zwaar het wel niet voor hem was. De zanger gaf zijn ouders de schuld van zijn gedrag en zijn avonturen met vrouwen. Hij sprak onder andere over zijn vader.

“Hoe langer hij al niet meer onder ons is, hoe meer ik hem mis. Terwijl hij er nooit echt is geweest. Mijn moeder spaarde van de moeizaam vergaarde centjes, zodat wij naar hem toe konden gaan in de vakantie.”

Marco had vooral de behoefte om met zijn vader te praten na zijn breuk met Leontine. “Dat deed ik dan in stille momenten. Het gekke is, ik heb het gevoel dat hij luistert.” Ook was hij openhartig over zijn tia.

“Ik ben bij een station uit de auto gestapt en in het raam van het tankstation gaan kijken of mijn gezicht hing, wat niet het geval was. Toch voelde het niet goed, dus ik ben meteen naar het ziekenhuis gereden. Daar lag ik binnen een paar minuten in een CT-scan en toen bleek dus dat het een tia was.”

Dat hij zijn gezin pijn heeft gedaan met zijn gedrag, snapt hij: “Ik heb nu geleerd waarom ik bepaalde dingen doe. Uiteindelijk ben je toch een product van je ouders en je omgeving.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven