Boze ex van Gelmore doet boekje open: ‘Barbie is weer zwanger!’

Nog altijd heeft Samantha de Jong ruzie met Marie van der Sande, de ex van haar overleden partner Gelmore. Marie is helemaal klaar met Samantha en besluit een boekje open te doen over de blondine. ,,Ze is alweer zwanger!”

Toen Gelmore plotseling overleed aan een hartstilstand plaatste Samantha een foto van hun zoontje op Instagram. ,,Heb toch nog een klein stukje Gelmore bij me: onze kleine Angelo. En kan met trots zeggen wat een dappere papa hij heeft gehad”.

Maar Gelmore had ook nog dochtertje Shalina, die hij kreeg met Marie. In dezelfde post haalt Samantha keihard uit naar Marie. ,,Ik begrijp jouw jaloersheid want Gelmore heeft Shalina nooit als zijn dochter gezien.”

Al vrij snel na het overlijden kreeg Samantha een relatie met haar huidige vriend Robbie. Op Instagram plaatst ze veel foto’s van zichzelf samen met Robbie en dat leidt weer tot zeer grote irritatie en woede bij Marie.

Marie is nog steeds woest en besluit een boekje open te doen over de blondine. Het is overduidelijk dat ze nog steeds met de harde woorden van Samantha zit. ,Deze vrouw is ook alweer zwanger van Robbie!”, schrijft Marie. ,,Op naar pleeggezin voor kind vier.”

Het is geen geheim dat Samantha van relatie naar relatie gaat en constant aangeeft de ware gevonden te hebben. Volgens Marie, die dit ook ziet, is Samantha vooral uit op geld. ,,Als de baby eruit is heeft ze over twee maanden weer een ander.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven