Deze BN’er maakt korte metten met Marco Borsato die niet eerlijk is tijdens interview.??

Marco Borsato had een openhartig interview dat te zien was op de Vlaamse televisie. Roddelkoningin Yvonne Coldeweijer heeft het interview uiteraard bekeken en is er niet over te spreken, dit daar hij alles aan het verdraaien is.

Na de hele situatie destijds met Leontine was het een lange periode stil rondom de zanger. Toch maakte hij een comeback en deed hij aan het begin van dit jaar zijn verhaal aan Linda de Mol. Nu deed hij hetzelfde op de Vlaamse televisie.

Een opvallend detail, tijdens het interview kwamen zijn affaires niet aan bod. “De breuk met mijn vrouw was gewoon de druppel. Ik was overwerkt, al heel lang overwerkt. In januari 2020 ben ik het huis uit gegaan, omdat ik het niet meer kon. En alleen dat al, voor een Italiaan om dat te doen… Weg te gaan bij alles wat je lief is…”

Yvonne vond er het volgende van: “Huh?! Wat?! Zeg je nou dat je bent weggegaan omdat je overspannen was?! Dit is nog meer full of **** dan dat ik al dacht. Luister! Wij in Nederland weten allang hoe het zit hoor! Je bent toch heel veel vreemd gegaan? Daarom heeft Leontine jou toch keihard bij het grofvuil gezet?”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven