Bizar: Dit is de echte reden waarom Jan Smit en zus Monique ruzie hebben.??

Onlangs lieten wij weten dat Jan Smit en zijn zusje Monique ruzie met elkaar hebben. Broer en zus spreken en zien elkaar niet meer.

Dit werd maar weer eens duidelijk toen Jan een aantal dagen geleden een interview gaf voor een kinderfilm waaraan hij werkte.

Dit project had hij jaren geleden samen met Monique opgezet echter zit Monique er niet meer in en reageerde Jan heel koud over zijn zusje.

Op de vraag of zijn zusje het jammer vindt dat ze geen onderdeel meer is van het project, liet Jan weten dat hij dat niet wist, erg vond hij het niet.

Een bizarre uitspraak van Jan en hieruit kunnen we wel concluderen dat het alles behalve goed gaat tussen hem en zijn zusje Monique.

De ruzie zou te maken hebben met zijn vrouw Liza volgens geruchten die in Volendam de ronde gaan. De twee zouden ruzie hebben gehad en sindsdien is er geen contact meer.

Monique zou boos zijn op Liza omdat ze vreemd zou zijn gegaan ten tijde van Jan zijn burn-out. Monique begrijpt niet waarom Jan dit accepteert en bij haar blijft.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven