Biologische vader Sarah van Soelen had toch gelijk: ‘Niet te geloven dat ze dat dacht’

Inmiddels weten we allemaal wel een beetje hoe André Hazes in elkaar steekt. Zodra hij verliefd is moet er een tatoeage komen om de liefde te verzegelen. Ook de liefde voor Sarah moest en zou op zijn lichaam komen.

Sarah heeft het altijd over vader Ruud, echter is hij niet haar biologische vader, dat is namelijk Rene Milan. Haar biologische vader besloot destijds een bericht te plaatsen op social media over de nieuwe tatoeage. “Niet te geloven dat ze nu denkt dat die tattoo voor haar wel blijft zitten”.

Voor van Soelen is er maar een echte vader en dat is Ruud. “Hij is de liefste man die er bestaat”. Eerder liet de zanger weten waarom hij de tatoeage laat zetten. “Met Sarah deel ik een verleden met een verslaving, iets waar we elkaar niet om veroordelen.

Daarom wordt op mijn ribben getatoeëerd: ‘I love her, not for the way she silences my demons, but for the way her demons dance with mine’”, zei André erover. “Sarah heeft de ‘I love him’-versie getatoeëerd op haar ruggengraat, van nek tot billen. Supervet en supersexy.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven