Bevestiging van volkszanger André Hazes dat hij echt klaar is met Sarah!??

André Hazes heeft plotseling al zijn foto’s met Sarah van Soelen van zijn Instagrampagina verwijderd. Ondanks dat het er al een tijd op lijkt dat de relatie voorbij is, gaf Sarah vorige week nog aan dat ze slechts een pauze hadden ingelast.

Al een tijdje delen de twee geen foto’s meer van elkaar. Sarah droeg plots de ketting van Hazes niet meer en verdwenen de initialen van de zanger van haar Instagram-account.

Hoewel Van Soelen zich onlangs dus wel uitsprak over hun relatiestatus, heeft Hazes dat dus nog niet gedaan. Echter maakt hij met deze actie toch wel veel duidelijk.

Voordat hij zich in september uit het openbare leven terugtrok vanwege een burn-out, deelde hij geregeld kiekjes en hilarische video’s van zichzelf met Sarah.

Al deze beelden zijn dus nu van zijn Instagram verdwenen, kortom alles is verwijderd. Sarah heeft nog wel kiekjes van zichzelf met Hazes op haar account staan.

,,Hoe lang die gaat duren, weten we niet. Dré woont nu bij zijn moeder. Hij heeft veel aan zijn hoofd en heeft het zwaar, hij kreeg de afgelopen jaren veel voor zijn kiezen”, zei Van Soelen in gesprek met Beau Monde.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven