Peter Gillis de fout in: ‘Met de vrouw van de beheerder naar bed’??

Peter Gillis is in zijn biografie ontzettend openhartig en dus staat er ook alles in over het huwelijk met de moeder van zijn kinderen. Peter bedroog zijn ex constant en geeft ook toe dat hij meerdere minnaressen had.

Voordat Nicol in het leven van Peter verscheen was Peter getrouwd met Treesie. Hun huwelijk was niet al te best daar Peter bijna nooit thuis was en op de momenten als hij dat wel was, hij alleen maar lag te slapen.

Zijn ex Treesie liet het allemaal maar gebeuren, niet wetende dat haar Peter een dubbelleven leidde. “Ik had verschillende bijvrouwen,” aldus Peter in zijn biografie. Treesie had niets door totdat ze zijn overspel ontdekte.

Peter Gillis had een pikant mailtje gestuurd naar de manager van een van zijn parken. Dat berichtje was eigenlijk bestemd voor de vrouw van die beheerder. Treesie had het mailtje gelezen en was uiteraard witheet.

Ze belde meteen de kinderen op en vroeg hen om bij haar te komen. Daarover onthult Peter: “Ze zei: ‘Jullie pap gaat met de vrouw van de beheerder naar bed’. Ruud reageerde droog: ‘Dat begrijp ik wel’. Dat was wel heftig.”

In zijn biografie valt te lezen dat Peter constant de fout in ging. Hij had vele buitenechtelijke affaires en avontuurtjes met andere dames. Met meisjes zo oud als zijn zoon, met de poetsvrouw en een getrouwde Belgische vrouw.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven