Bedrijven niet blij met Kelly Piquet: ‘ Ze ziet er zo ongemakkelijk uit’??

Kelly Piquet heeft een groot bereik op Instagram dankzij haar vele volgers en bekende vriendje. Kelly wordt dan ook vaak benaderd door bedrijven om gesponsorde posts te maken, echter pakt dat niet heel goed uit.

Het vriendinnetje van onze Max maakt regelmatig reclame voor bedrijven door middel van Kelly Piquet gesponsorde posts, echter zijn die firma’s vaak niet tevreden.

,,Kelly is echt een prachtige vrouw, maar ze is geen goed model”, geeft een fotograaf toe in een bericht dat wordt gedeeld op Instagram. ,,Dat komt omdat ze erg onzeker is en altijd ongemakkelijk voor de camera staat.”

De fotograaf besluit een boekje open te doen over het model en laat weten dat Kelly altijd op haar gemak gesteld wordt wanneer ze wordt gefotografeerd.

,,Iedereen waar ze mee werkt is professioneel genoeg om haar op haar gemak te stellen, en we zien dat ook bij de andere modellen waar ze mee werken.”

Ondanks de geruststelling blijft Kelly toch onzeker. Volgens de fotograaf is dat dan ook de reden waarom verschillende bedrijven haar gesponsorde posts dan ook niet delen.

,,Ze ziet er zo ongemakkelijk uit in haar eigen huid dat ze het product eruit laat zien alsof het jou hetzelfde ongemak zal bezorgen.”

Volgens deze fotograaf bewerkt Piquet haar foto’s altijd. Wanneer ze dan een shoot heeft en haar eigen foto’s niet kan bewerken, zorgt het voor een hoop onzekerheid. Het gevolg is dan, het niet kunnen presteren.

,,Zo lang ze dat niet onder controle heeft, zie ik geen enkele advertentie die ze maakt met een goed resultaat”, aldus de fotograaf. ,,Ze heeft geen liefde voor modellenwerk, en dat is echt te zien.”

Auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven