Dit enorme bedrag heeft wereldkampioen Max weten te verdienen door zijn race!??

Zondag schreef Max Verstappen geschiedenis. Hij is de eerste Nederlandse Formule-1 wereldkampioen! Deze race is een race die nooit meer vergeten zal worden.

Max startte op Pole Position en zijn grote rivaal Hamilton startte op plek 2. De start van Lewis was beter en dus haalde hij Max meteen al in. Lewis was zo oersterk de hele race dat het er op leek dat hij de winst zou binnen slepen.

Maar toen veranderde alles na de crash van Latifi. De safety car kwam de baan op en uiteindelijk zat Verstappen weer achter Lewis.

Terwijl iedereen dacht dat Lewis de eindstreep als eerste zou bereiken, besloot Max in de laatste ronde alles te geven en haalde hij Lewis toch nog in. Max Verstappen won en pakte de wereldtitel.

Je zou verwachten dat Max een enorm bedrag aan prijzengeld voor deze winst heeft ontvangen, echter heeft hij alleen een trofee gekregen. Max heeft er namelijk 0 euro prijzengeld voor ontvangen.

Maar Max ontvangt wel van Red Bull een bonus van 5 miljoen euro en ook wordt zijn vermogen groter door al het geld dat hij van sponsoren ontvangt. Nu hij wereldkampioen is zal zijn vermogen een flinke boost krijgen, dit daar hij nu door zijn winst alle deals kan sluiten die hij maar wil.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven