Beau van Erven Dorens heeft geen goed woord over voor Linda de Mol: ‘onder druk gedwongen’??

Beau van Erven Dorens vindt dat Linda anderhalf jaar geleden iets had moeten doen met de informatie die ze binnenkreeg over Ali B. “Maar dat is dus blijkbaar niet gebeurd.”

De kritiek aan het adres van Linda is niet mals, dit daar zij al anderhalf jaar geleden op de hoogte was gebracht over de misdragingen van Ali B.

Linda heeft die informatie verzwegen, zelfs voor haar broer John de Mol. Naar eigen zeggen deed ze dit om de identiteit van de vrouwen te beschermen.

Angela de Jong laat weten dat ze dat geen sterk argument vindt daar zij John op de hoogte had kunnen brengen en de vrouwen anoniem had kunnen houden.

“Er is een verschil tussen de directeur van Talpa en je broer, die je ook voor allerlei onheil wil behoeden en nog steeds met Ali samenwerkt in bijvoorbeeld We Want More.”

Wat zou Angela in zo’n situatie gedaan hebben? “Dan zou ik zeggen dat je aan je eigen keukentafel wel kunt zeggen van:

‘Weet je, ik kan je nu niet zeggen wat er precies aan de hand is, maar je vertrouwt mij: Ali B is fout nieuws. Ik heb verhalen over hem gehoord en zeg twee dingen: loos hem of hou hem héél goed in de gaten.’”

Beau laat weten dat hij aan de bel getrokken zou hebben bij Ali. “Als je mij zou vragen en ik krijg zo’n melding binnen… Dat is niet zomaar wat.

Ik zou dan zeggen: ‘Jeetje miena, jongens, we moeten echt even gaan praten met die gast, want die zit daar bij ons in die programma’s en misschien dat hij nog wel meer van dit soort vermeende dingen heeft gedaan.

We moeten even met hem om de tafel.’ Maar dat is dus blijkbaar niet gebeurd.” Angela: “Wat gek is, want die familie is wel heel hecht.”

Volgens Beau is het ook vreemd dat Linda haar voorkennis over Ali pas gisteren heeft bekend, onder druk van de Volkskrant.

“Je had dat natuurlijk ook vorige week kunnen publiceren, hè? Dan was het heel anders geweest. Nu voelden zij zich onder druk van de Volkskrant gedwongen om er wat over te zeggen.”

Angela: “Nu wekken ze toch de indruk dat ze hebben gewacht van: wat is er bekend in die uitzending? Wat kunnen we nog onder de pet houden? En wat brengt nu die andere partij?”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven