Prinses Beatrix niet blij met kleindochter: ‘Reken maar dat als ze dit hoort, ze not amused is’??

Voor het eerst is er nu een royal die mee doet aan Het Jachtseizoen, de YouTube-hit van Giel de Winter. Eloise van Oranje maakte afgelopen weekend haar entree.

In de aflevering probeert Eloise uit handen te blijven van de mannen van StukTV en Eloise scheldt er behoorlijk op los, oma Beatrix zou hier dan ook niet blij mee zijn.

Eloise probeert aan Giel, Thomas en Stefan te ontsnappen, en niemand anders dan haar ouders zetten alles op alles om haar te helpen.

Het viel kijkers op dat Eloise niet vies is van een scheldwoord hier en daar, vooral in de auto gaat zij behoorlijk tekeer en gooit ze er van alles uit.

De aflevering werd besproken bij Shownieuws, en aan de desk vonden ze de woorden die Eloise brulde, behoorlijk ‘heftig’.

,,Eloise zegt wel dat haar grootmoeder niets weet van social media, maar reken maar dat als ze dit hoort, ze not amused is”, zei Guido den Aantrekker. ,,Die zit er bovenop dat je als Oranje altijd naar buiten toe je zeer waardig gedraagt. Als je tot de koninklijke familie behoort, en dat doet zij, dan heb je je gewoon wel een beetje te gedragen”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven