Frans Bauer deelt sneer uit naar Johan Derksen: ‘Ik vind het een nare vent’

Onlangs zat Frans Bauer aan tafel bij Humberto Tan, ook Lee Towers en Gerard Joling waren aanwezig. Frans wilde niet bekend maken of hij wel of niet gevaccineerd was, tevens was zijn standpunt over de pandemie anders dan die van de andere mannen.

Een dag na de uitzending deed Johan Derksen er in het programma Veronica Inside nog een schepje bovenop. Johan zei namelijk dat hij niet met Frans in één studio zou willen zitten en dat ze Frans naar huis hadden moeten sturen. In een interview blikt Frans terug op dat moment.

“De man interpreteert iets of maakt zijn eigen verhaal ervan, hij weet eigenlijk nets. Wat interesseert mij het dat hij dat over mij zegt? Niet veel. Ik vind het een nare vent, maar ik heb natuurlijk al een keer corona gehad, dus volgens mij hoeft hij dan helemaal niet bang te zijn”.

In de Volkskrant stond dat wie corona heeft gehad zelfs beter beschermd is tegen infectie en ziekenhuisopname. Maar ik ben geen arts, bij dat hele coronagebeuren moet iedereen maar voor zichzelf zien wat hij doet en een eigen beslissing nemen over zijn gezondheid.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven