Grote zorgen om Barbie: Hulpdiensten aanwezig!??

Online is er behoorlijk wat paniek ontstaan nadat Reality-FBI zorgwekkend nieuws naar buiten bracht. Er zouden hulpdiensten aanwezig zijn in de straat waar Samantha woont.

Zou er iets aan de hand zijn met de Oh Oh Cherso-ster? Volgens Reality-FBI is haar relatie met Robbie Scoep ook voorbij. Kortom de volgende breuk.

Barbie gaf onlangs aan helemaal in love te zijn. Ditmaal was vriend Robbie de liefde van haar leven. Ze wist het zeker, hij was de man van haar dromen.

,,Vanaf de dag dat wij elkaar weer zagen, was het gelijk liefde op het eerste gezicht. Wij hebben samen al heel wat meegemaakt en alles doorstaan.

Wij gaan samen een goed 2022 in, met ons wondertje! Ik hou onwijs veel van jou. En van wat er op komst is.” Barbie zou in verwachting zijn van een kindje.

Robbie heeft inmiddels de foto van hem en Barbie van zijn Instagram verwijderd. Het zou dus weleens kunnen kloppen dat de relatie voorbij is.

We kunnen alleen maar hopen dat de hulpdiensten niet aanwezig zijn voor Barbie, dit daar haar drie kinderen toch hun moeder nodig hebben.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven