Babette van Veen pissig vanwege GTST-exit: ‘Ik ben nog nooit ergens ontslagen’??

Anton Bouwhuis en Linda Dekker vertrekken binnenkort in Goede Tijden, Slechte Tijden naar een tropisch eiland. Babette van Veen en Joep Sertons hebben bekendgemaakt dat ze GTST definitief verlaten.

RTL Boulevard kreeg het duo voor de camera en het is overduidelijk dat ze niet blij zijn met hun onverwachtse vertrek. Babette heeft het moeilijk tijdens het interview.

Volgens Joep kwam het einde van de serie behoorlijk onverwacht. “Toen we het hoorden waren we toch wel enigszins in shock.” “Ja”, meldt Babette met een gezicht als een oorwurm, “en verdrietig.” 

Volgens het duo is het vertrek niet hun keuze geweest. Babette vindt de situatie toch wat pijnlijk. “De kans dat je er uitvliegt bestaat natuurlijk altijd. Ik doe dit al zo lang, ben er ook lang tussenuit geweest… Ik ben nog nooit ergens ontslagen: het is gewoon even slikken!”

“Er kwamen steeds koerswijzigingen en het was best een heftige tijd. Ik dacht: dat doen we met z’n allen, maar we deden het niet met z’n allen…”

Volgens Sertons is de exit een zakelijke. “Ze willen werken met een kleinere cast en met meer gastrollen. Dan kunnen de verhaallijnen sneller aangepast worden. Daarvoor moesten er mensen sneuvelen en dat waren Babette en ik.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven