Anne Rose geen rijkeluisdochter: ‘Het geld klotst niet tegen de plinten’??

Volgens weekblad Privé is Anne Rose, de nieuwe vriendin van André Hazes geen rijkeluisdochter. Volgens het blad woont ze ‘slechts’ in een twee-onder-een-kapwoning.

Momenteel genieten de zanger en zijn vlam in Rome. Terwijl zij aan het genieten zijn van hun vakantie heeft Privé de financiën van Anne Rose, die nog thuis woont even doorgelicht.

Anne Rose is volgens Privé geen rijkeluisdochter. “Anne Rose komt uit een doorsnee gezin. Vader Cees is een harde werker”, vertelt een mede-inwoner van Vinkeveen.

“Hij heeft een bouwbedrijfje en renoveert woningen. Ze hebben een bescheiden twee-onder-één-kapwoning. Het is een normaal gezin, dat van aanpakken houden.”

Wordt er in dit gezin, net zoals bij de ordinaire Hazesjes, met Chanel-tassen en Prada-zonnebrillen gestrooid? “Het geld klotst niet tegen de plinten, maar slecht hebben ze het ook niet.

Anne Rose woont nog bij haar ouders thuis. Voor haar is dat een veilige thuisbasis. Ze heeft de nodige vriendjes gehad, maar de ware is nog niet op haar pad gekomen.”

André en Anne Rose kennen elkaar uit hun jeugd. “Vroeger waren ze vaak met vrienden op een van de eilanden van Vinkeveen te vinden. Ze gingen zwemmen, ravotten en op z’n tijd een biertje drinken.”

Inmiddels komt de zanger over de vloer bij zijn nieuwe schoonfamilie. “Al vrij snel toen duidelijk werd dat ze elkaar meer dan leuk vinden, is André meegegaan naar het huis van haar ouders. Daar hebben ze gegeten en gezellig gekletst. De familie Zonneveld kent de zanger al langer.”

Maar deze ouders weten toch ook wel dat Anne Rose slechts een scharrel is voor André? “Het scheelt dat hij geen onbekende van hen is. En dat ze hem een aardige jongen vinden, is ook nog eens mooi meegenomen. Ondanks zijn turbulente liefdesleven. Dat zal ongetwijfeld een aandachtspunt zijn voor haar ouders.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven