Angstaanjagende momenten voor Carlo Boszhard: ‘Ik stortte in’??

Enige tijd geleden ging het vlak na de opnames van ‘De TV Kantine’ goed mis met Carlo Boszhard. De presentator stortte in, waarna hij even in het ziekenhuis lag.

Dat vertelt Carlo aan ‘Veronica Superguide’. Het waren angstaanjagende momenten voor Carlo, toen hij plots niet lekker werd. ”Als ik heel veel druk voel, gaat het op mijn borst spelen.”

Dat kwam er na opnames van De TV Kantine allemaal in een keer uit: “Toen voelde ik te veel druk en ben ik in het ziekenhuis beland”, legt Carlo uit.

‘Ik speelde mijn laatste typetje van dat seizoen, Lee Towers. Ik deed de pruik af en stortte in. Met heel veel druk op mijn borst lag ik toen even in het ziekenhuis.”

De presentator is zich er inmiddels van bewust dat hij af en toe de ‘control freak’ in hem los moet laten. ”Toen [na zijn ziekenhuisbezoek, red.] dacht ik: oké, hier gaan we dus nooit meer naartoe.

Ik kan ze niet allemáál alleen doen, die mannentypetjes. En soms verloor ik mezelf urenlang in de voorbereiding van een typetje, ging het niet zo lekker en kon alles de prullenbak in.

Ik zat véél te veel in mijn eigen hoofd opgesloten. Nu neem ik wat minder hooi op mijn vork en werken we met meer gastacteurs.”

Het besluit om voorlopig even te stoppen met het populaire programma was volgens Carlo geen moeilijke beslissing.

”Als je al vijf andere programma’s doet kan het ook niet. En zeg nu zelf: mensen aan een tafel nadoen, dat hebben we wel even gezien toch? De verzadiging slaat een beetje toe door alle andere typetjes op tv.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven