André Hazes jr. is hélemaal klaar mee: Flinke ruzie met zijn moeder!??

Er zijn al meerdere geruchten geweest over een vermeende ruzie tussen André en zijn moeder Rachel. Het is duidelijk dat de vrouw des huizes niet veel vrienden maakt.

Het leek goed te gaan tussen de zanger en zijn moeder totdat roddelkoningin Yvonne Coldeweijer een update de wereld in slingerde.

“André bevindt zich in een loyaliteitsdilemma. Enerzijds wil hij het allerliefste Moon terug. Maar zij geeft aan dat Rachel er bij haar nooit meer in komt.

Anderzijds heeft hij een goede band met zijn moeder, die er niet achter staat dat hij terug wil naar Moon. Zij wil er alles aan doen om dit tegen te houden.”

De ruzie met Rachel blijkt een feit. Onder andere het juice-kanaal ‘Reality.FBI’ laat weten dat er momenteel sprake is van een flinke ruzie tussen moeder en zoon.

André zou boos naar Malaga zijn vertrokken met zijn nieuwe vriendin. Zo schrijft het kanaal: “Tussen André en Rachel zou er vorige week een ruzie zijn ontstaan.

Waar die ruzie over gaat is vooralsnog onduidelijk, maar hij schijnt met mot te zijn vertrokken naar Spanje. Sindsdien staat André’s auto voor de deur bij de ouders van Anne Rose!“

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven