André Hazes leert niets van zijn missers en maakt er een zooitje van??

Van fouten maken leert men, de vraag is alleen waarom dit bij André Hazes niet lukt. De zanger maakt dezelfde fouten als toen hij nog met Sarah van Soelen ging.

Momenteel zit de volkszanger samen met zijn nieuwe liefje Anne Rose in Marbelle. De twee tortelduifjes genieten daar van een vakantie.

Anne Rose had een zeer goede band met de ex van Hazes, Sarah van Soelen. De kans dat de vriendschap over is tussen de dames is vrijwel zeker, en uiteraard logisch.

Als we de verhalen mogen geloven zou de zanger een week voor zijn vertrek naar Marbella, al ingetrokken zijn bij Anne Rose en haar ouders.

Anne Rose woont bij haar ouders in Vinkeveen. Naar verluidt zou de zanger ruzie hebben gehad met zijn moeder Rachel, waarna hij zijn koffers pakte en vertrok naar Anne Rose.

Deze hele situatie is zeer apart, dit daar de nieuwe vlam van de volkszanger, de manager is van mama Rachel Hazes. Anne Rose zou dus gewoon weer naar Rachel moeten voor werkzaamheden.

De kans is vrijwel zeker dat Rachel Hazes het met Anne Rose ook over de ruzie met haar zoon gaat hebben en dat creëert dan toch wel een hele gekke werksituatie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven