André Hazes is alles behalve eenzaam in Amerika: Hij is samen met deze persoon!??

André Hazes is meer in het buitenland dan in ons kleine kikkerlandje. Momenteel is de zanger in Amerika. Yvonne Coldeweijer wist eerder al te melden dat deze reis al een tijdje op de planning stond.

De bedoeling van deze reis is niet bekend gemaakt naar de buitenwereld, dus men is volop aan het gissen. Lang geleden vertelde de zanger wel het een en ander aan Privé.

“Het is mijn toekomstdroom om deels in Amerika te gaan wonen. In de buurt van Orlando. Daar kwamen we vroeger als gezin vaak en hebben we heerlijke vakanties gehad.

Af en toe stuur ik wat naar mijn boekhouder, die mag bepalen of het haalbaar is. In eerste instantie zullen we er alleen de vakanties naartoe gaan.” Met ‘We’ bedoelt de zanger Monique en hemzelf.

“Maar als Moon en ik ouder zijn, ik een jaar of vijftig, dan zie ik al voor me dat we daar lekker de wintermaanden in de zon zitten.”

Deze dromen zijn echter nu niet haalbaar, dit daar hij en Monique niet meer samen zijn. Toch gaan er verhalen dat de twee het weer een kans willen geven.

Eerst gingen er verhalen door de wandelgangen dat Monique mee zou gaan naar Amerika tijdens deze trip, maar dat is niet het geval.

Reality.FBI laat nu weten dat de zanger niet alleen op reis is door Amerika, er is namelijk een cameraman mee. De kans is groot dat de zanger bezig is met de verwachte documentaire.

De desbetreffende cameraman heeft zichzelf een tikkeltje verraden met de locatie van onderstaande recente foto, heel toevallig. 

Auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven