André Hazes moet flink gaan dokken: Dit gaat de breuk met Sarah hem kosten.

Inmiddels is iedereen er wel zeker van dat het sprookje tussen André Hazes en Sarah van Soelen voorbij is. De zanger zit in Dubai en Sarah draagt zijn naamketting niet meer en heeft zijn initialen van haar Instagram verwijderd.

De stiefvader van Sarah liet onlangs nog weten dat alles koek en ei was tussen de twee. Dit terwijl vele andere geruchten al lieten weten dat het over was. De breuk zou Hazes dan ook aardig wat centen kosten.

Het stel had namelijk samen een appartement gekocht, althans Hazes en de stiefvader van Sarah. ‘Bekende Buren’ is tot de conclusie dat het geen financiële meevaller gaat worden voor Hazes. Het zou hem zelfs tonnen gaan kosten deze breuk.

De twee kochten het appartement eerder dit jaar in Rotterdam Hillegersberg voor de prijs van 855.000. Er kwam een hypotheek op van 500.000 euro wat betekent dat er minimaal 355.000 euro zelf in gestoken moet zijn.

Dré zal Sarah uit moeten kopen daar Sarah en stiefpa voor de helft eigenaar zijn.. André heeft dit appartement namelijk willen kopen om dichterbij zoonlief te wonen die nog bij Monique Westenberg woont.

Volgens Bekende Buren zal de zanger minstens 2 ton aan Sarah moeten betalen om te kunnen blijven. Ook de zanger heeft door de coronapandemie weinig geld kunnen verdienen dus dit alles gaat allesbehalve meevallen.

Auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven