André Hazes weer terug bij Monique: ‘We gaan als de brandweer’??

Na ongeveer een maand heeft André Hazes jr. zijn relatie met Anne Rose Zonneveld alweer verbroken. Yvonne Coldeweijer, die tot nu toe altijd gelijk heeft gekregen in het dossier-Hazes, brengt dit nieuws naar buiten.

Tot op heden zit Yvonne er nooit naast in het Hazes-dossier. Donderdag was het moment voor Yvonne om groot nieuws naar buiten te brengen.

“Breaking news. Ik ben er al drie dagen mee bezig maar meer bevestigd dan dit krijg ik het niet. Voor 99% zeker: HET IS ALWEER UIT MET ANDRÉ HAZES EN ANNE ROSE.”

“In Rome is hij er afgelopen weekend achtergekomen dat het voor hem toch niet helemaal gaat werken. Het plan was dus om samen te gaan wonen in Vinkeveen.

André heeft de sleutel van zijn nieuwe huurappartement aan de Molenkade al ontvangen, maar hij gaat daar dus NIET meer samenwonen (maar alleen, red.).”

“Anne Rose heeft vannacht alleen geslapen bij haar ouders thuis en waar André is geweest is nog onbekend… bij zijn moeder in Mijdrecht? Of misschien wel bij Monique (is serieus een optie).”

Niet heel veel later laat Yvonne weten dat ze helemaal zeker is van haar verhaal. “100% bevestigd. Het is over en uit met André Hazes en Anne Rose.”

Yvonne denkt dat de zanger weer in de armen van Monique terug gaat keren. “We gaan als de brandweer, maar ik voel dus aan m’n aqua dat André nu bij Monique is en dat zij weer samen gaan komen. En snel ook.”

“Ja, I know, dit zou echt gestoord zijn. Maar ik denk het dus echt!”

Showbizzkenner Farja Farvardin verbaast zich erover dat Yvonne het in dit dossier continu bij het rechte eind heeft. Hij zegt: “Ik vraag mij of André zelf niet de bron is.”

Auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven