Prinses Amalia geniet van wereldreis: omringd door deze vier personen!

Prinses Amalia is begonnen aan haar tussenjaar en geniet momenteel van een wereldreis. Terwijl andere leeftijdsgenoten er met een rugzak op uitrekken, neemt onze prinses vier beveiligers mee.

Speciaal voor de wereldreis nam De Dienst Koninklijke en Diplomatieke Beveiliging nam vier vrouwelijke beveiligers in dienst voor deze wereldreis. Zij zullen geen ogenblik van de zijde van Amalia wijken.

Deze vier dames zullen dan ook verblijven in hetzelfde hotel. Gelukkig is het niet zo dat de prinses geen vrijheid heeft. De medewerkers zullen haar geen seconde uit het oog verliezen, maar zijn gebonden aan zwijgplicht.

Hier geldt het motto: horen, zien en zwijgen. Onze koning en koningin willen niet weten wat hun dochter uitspookt en Willem-Alexander liet eerder al verstaan dat prinses Amalia oud en wijs genoeg is om zelf haar grenzen te kennen.

Naar verluidt zijn de beveiligers vier jong uitziende dames. Deze dames zullen onopvallend en dus op een natuurlijke manier integreren in de omgeving van Amalia. Alles op alles wordt gezet om het tussenjaar van de prinses zo aangenaam mogelijk te laten verlopen.

Auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven