Foto’s: Prinses Amalia gespot met deze jongen op de Brooklyn Bridge!??

Als we de foto’s bekijken, lijkt het erop dat prinses Amalia romantische momenten beleefde in New York. Op de Brooklyn Bridge zagen Nederlandse toeristen haar met een jongen.

Toen toeristen zagen hoe de prinses het op Brooklyn Bridge heel gezellig had met een jongen, besloten ze stiekem kiekjes te maken van het duo.

Vandaag publiceerde Story foto’s van Amalia samen met de geheimzinnige jongeman, duidelijk aan het genieten van de zonsondergang.

Een Nederlandse toerist getuigt: “Ik herkende haar onmiddellijk. Ze heeft met die jongen die bij haar was enige tijd aan de reling van de brug, boven de onderlangs rijdende auto’s uit, naar de zonsondergang staan kijken. Die was ook echt prachtig! Het was best koud, en Amalia en die jongen stonden dicht tegen elkaar aan.”

De Nederlandse toerist kan niet zeggen of de jongeman in New York een Duitser was. “Nee, welke taal ze spraken kon ik niet horen”, klinkt het.

“Ze zag er ontspannen uit. Ja, ze zagen er ook verliefd uit, dat zou je best zo kunnen omschrijven. Maar helemaal zeker weet ik het ook niet, natuurlijk”, aldus de ooggetuige.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven