Ali B legt werkzaamheden stil: ‘Veel impact op Ali en zijn gezin’??

In een verklaring laat SPEC weten dat Ali B zijn activiteiten als artiest, ondernemer en partner van SPEC heeft stilgelegd. Ali wil het besluit van het Openbaar Ministerie afwachten.

Via het Instagram laat SPEC weten dat de uitzending van BOOS veel impact bij hen heeft gemaakt. “Onze gedachten zijn bij iedereen die ooit te maken heeft gehad met grens0verschrijdend gedrag.

Wij moedigen iedereen aan om over dit onderwerp in gesprek te gaan zodat dit kan bijdragen aan een industrie waar iedereen veilig en zonder angst kan werken.”

“De aflevering heeft ook veel impact op Ali en zijn gezin. Dat hij op basis van de beschuldigingen publiekelijk al wordt vero0rdeeld valt hem zwaar.

Dit heeft Ali doen besluiten om zijn activiteiten als artiest, ondernemer en partner binnen SPEC voorlopig stil te leggen in afwachting van wat het Openbaar Ministerie zal besluiten omtrent de twee @angiftes die tegen hem gedaan zijn. Ali zal zich focussen op zijn gezin en zich voorlopig verder van commentaar onthouden”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven