Video: Ali B kan het niet laten en besluit Max Verstappen lastig te vallen??(2 minuten lezen)

13 december 2021 0 Door Wist Jij Dat Al?

Gisteren werd onze Max Verstappen na een bloedstollende race eindelijk wereldkampioen. De laatste ronde was extreem spannend en velen zaten op het puntje van hun stoel.

Eigenlijk de hele race liep Max flink achter en vrijwel iedereen ging er dan ook van uit dat zijn concurrent er met de overwinning vandoor zou gaan. Maar toen was er dat ongeluk en veranderde alles…

De safety car kwam in actie, waardoor Max weer aansluiten achter zijn concurrent Lewis kon aansluiten. Op het moment dat de saftey car de baan verliet was er nog maar 1 ronde over en zette Max alles op alles.

De titel wereldkampioen is voor Max en overal was het feest. Er waren in Dubai veel bekende Nederlanders aanwezig die allemaal iets van Max moesten na zijn overwinning.

Zo waren onder meer Gordon, Rico Verhoeven, prins Bernhard, DJ Martin Garrix, Lil Kleine, Bas Smit en Ali B aanwezig. Ali B was hyper en kon maar geen genoeg krijgen van onze wereldkampioen.

Max moest van Ali B naar zijn rap luisteren en dat zorgde voor hele ongemakkelijke maar hilarische beelden. Bekijk de hilarische beelden HIER