Vrouw van Ali B weet dat haar man buiten de deur snoept: Sprake van schijnhuwelijk???

Knuffelmarrokaan Ali B staat de laatste tijd niet bepaald in een positief daglicht. De rapper zou volgens verhalen regelmatig buiten de deur snoepen.

Uiteraard komen deze geruchten ook terecht bij Breghje, de vrouw van Ali B. Het stel is al vijftien jaar getrouwd. Nu schijnt het dat Breghje al lang op de hoogte is van het vreemd gaan van haar man.

Hoewel Ali B altijd vol bewondering over zijn vrouw Breghje praat, gaan er de laatste tijd dus vrij heftige verhalen door de wandelgangen.

Wie showbizzkanaal RealityFbi op Instagram volgt, krijgt namelijk een compleet ander beeld van de rapper. Met regelmaat worden berichten gepost waaruit blijkt dat Ali B vreemdgaat.

De laatste dagen plaatst de rapper foto’s vanuit Dubai, hij viert daar namelijk vakantie. Volgens verschillende roddelkanalen zou hij daar met twee andere vrouwen zijn.

Onder de foto’s die hij plaatst staan niet zulke fraaie reacties en hij wordt dan ook flink door de mangel gehaald. Ali B heeft dan ook besloten de reacties op Instagram te sluiten.

Volgens showbizzkanaal FawryNotSawry zou zijn vrouw al lang weten dat haar man haar bedriegt. ,,Ik hoor net van een goede bron dat zijn vrouw Breghje hier al lang van op de hoogte is”, schrijft het kanaal.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven