Ali B komt met reactie op boze video van zijn oom.

Sinds de komst van de documentaire over Ali B op Videoland, zijn familieleden van de rapper woedend. De oom van Ali B plaatst een video op TikTok om zijn ongenoegen te delen met de rest van het land. Alie komt nu met een reactie.

Ali B kijkt in de docu terug op zijn heftige jeugd, nadat zijn vader het gezin had gelaten. ,,Maar ik wil mijn vader wel gewoon herinneren zoals ik afscheid heb genomen, als een sterke mooie man en als de vader die ik altijd heb willen hebben”.

De familie van Ali is woest daar zij vinden dat de rapper zijn eigen vader in een verkeerd daglicht heeft gezet. Vooral de oom van de rapper is dus woest en hij gaat dan momenteel ook viraal met zijn videoboodschap gericht aan Ali.

Aan De Telegraaf laat het management van de rapper dat Ali nog steeds achter zijn docu staat. ,,Ali sluit zich aan bij hetgeen hij in zijn documentaire zegt over hoe hij zijn vader graag herinnert. Meer wil hij er niet over kwijt. Hij richt zich op zijn gezin en positieve zaken.”

Ali besluit toch een fragment op Instagram te plaatsen dat over zijn vader gaat. ,,Enige wat voor mij telt is hoe ik mijn vader herinner”, schrijft hij daarbij. Na het plaatsen van deze post wordt duidelijk dat hij op een hoop steun rekenen.

,,Ali, je hebt jouw verhaal en jouw emoties gedeeld. Daar heeft een ander verder niets over te oordelen!”, zo reageert een volger. Een ander: ,,Jij mag je gevoelens uiten en hoeft niks te accepteren (of vermijden) alleen omdat iemand een familielid is.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven