Albert Verlinde over Talpa: ‘Het is een huis met verborgen gebreken’??

Volgens Albert Verlinde kan het niet anders dan dat niet alleen Linda de Mol, maar ook John de Mol al jaren weet van het bizarre wangedrag van Jeroen Rietbergen bij The Voice of Holland.

Jeroen Rietbergen laat in zijn verklaring weten jaren geleden al op de vingers getikt te zijn door zijn opdrachtgever vanwege wangedrag achter de schermen van The Voice.

Destijds was het bedrijf van John de Mol, Talpa Media. Het is dus gebleken dat John de Mol hem toen niet uit de laan heeft gestuurd.

Jeroen werd een seizoen later gewoon weer losgelaten op de volgende lichting jonge deelneemsters, kortom zijn wangedrag werd in de doofpot gestopt.

Niet alleen zijn ‘opdrachtgever’, maar ook zijn vrouw Linda de Mol hebben hun kaken daarna stijf op elkaar gehouden. Jeroen geeft namelijk aan dat hij zijn misdragingen namelijk heeft toegegeven aan Linda.

Het is niet 100 procent zeker of John de Mol óók wist van de misdragingen en dus ook debet is aan de doofpot. Volgens Albert Verlinde lijkt het er wel op.

“John weet dat ook, dat kan niet anders dan dat het verhaal binnen de familie bekend was”, zegt hij in Shownieuws.

“Als je kijkt naar John: die heeft zijn bedrijf verkocht aan ITV. Nou, ik heb ook wel eens de verkoop van een bedrijf meegemaakt en dan wordt er toch gevraagd: ‘Zijn er dingen die we moeten weten die schade kunnen betekenen in de toekomst?’”

Dat is een verhaal dat hier speelt, zegt Albert. “Reken maar dat de advocaten van ITV op dit moment meteen aan het bekijken zijn wat het betekent voor de prijs. Het is een huis met verborgen gebreken.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven