Definitief afscheid voor Rob de Nijs: ‘Zijn ziekte sluimert door’??

Rob de Nijs staat na ruim anderhalf jaar weer op het podium. Volgens zijn vrouw Henriëtte is Rob helemaal klaar voor zijn afscheidsconcert in het Sportpaleis in Antwerpen.

Rob lijdt aan de ziekte van Parkinson. Volgens zijn vrouw, heeft Rob hard heeft gewerkt aan zijn conditie met een fysiotherapeut, stemcoach en een kno-arts.

Henriëtte laat aan De Telegraaf weten dat het niet te merken is aan haar man dat hij al anderhalf jaar niet heeft kunnen optreden.

“Dan merk je toch dat die man al meer dan zestig jaar niet anders doet, zingen en optreden zit zo ín hem”, zegt ze. “Daar kun je alleen maar heel veel respect voor hebben.”

Het was wel even heel spannend of het langverwachte concert in België ook echt door kon gaan in verband met de maatregelen.

“In één klap had een streep gehaald kunnen worden door al dat werk en al die mooie plannen. En dan was de vraag geweest: wanneer dan wel en kan Rob zich tegen die tijd nog een keer zo opladen om nog één keer alles te geven? Zijn ziekte sluimert natuurlijk wel door, al moet ik zeggen: het gaat goed!”

Rob De Nijs is van plan om volgend jaar ook in Nederland een laatste ronde te maken, echter liggen er hier nog geen concrete plannen voor op tafel.

Auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven